Biber salçalarımızı nasıl elde ederiz?
Acı sivri kırmızı biber ve Çarliston kırmızı biberlerle yaptığımız salçalarımızın içine %20 oranında Çanakkale domatesi karıştırarak kaya tuzu ile bakır kazanda kaynatıp, ardından bakır tepsilere sererek güneşte kurutmaya bırakırız.
Acı biber salçalarımız, güneşte kurutulup tazeliğini kaybetmeden sağlık koşullarına uygun şekilde paketlenmektedir. Sipariş etmek isteyenler buraya tıklayarak ürünümüzü inceleyebilirler.
Ayrıca; hazır Mavras Acı Biber Salçamızdan bahsederken birçok tarifte kullanabileceğiniz doğal içeriklerden üretilmiş 500 gramlık kavanozuyla satışta olan Mavras Özel Acı Sosumuzdan ve Çanakkale Domates Sosumuzdan da denemenizi öneririz.