Evlerimizde sıcak yemeklerde kullanabileceğimiz asiditesi maksimum %2 olan zeytinyağları Natural Birinci Zeytinyağlarıdır. Hasat zamanı Kasım – Aralık aylarında olgun ve kararmış zeytinlerden elde edilen zeytinyağlarıdır. Olgun hasat döneminde verim yükseldiği için Naturel Sızma’ya göre daha ekonomiktir.
Naturel Birinci zeytinyağı da Sızma zeytinyağları gibi mekanik yollarla elde edilir. Herhangi bir rafinasyon işlemi görmez. Asit oranı (Oleik asit cinsinden) en fazla %2 olan bu zeytinyağı türü, tat ve koku olarak sızma zeytinyağına göre çok daha hafiftir. Hem sıcak hem de soğuk yemeklerde kullanılır. Mavras olarak sizlerin beğenisine sunduğumuz Naturel Birinci Soğuk Sıkım Zeytinyağı‘mızdan satın almak için tıklayınız.