fbpx

350 TL üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsiz

0

0

Ekonomik Ramazan Paketi

1) 2 LT Erken Hasat Soğuk Sıkım Teneke Zeytinyağı

24 °C’nin altında soğuk sıkım metoduyla ürettiğimiz Erken Hasat 2 lt Mavras Zeytinyağı, New York Uluslararası Zeytinyağı Yarışması’nda (NYIOOC The New York International Olive Oil Competition) ‘ALTIN MADALYA’ kazandı.
Hasat Zamanı : Eylül ve Ekim ayları
Zeytin Çeşidi : Edremit
2) Çanakkale Mavras Domates Salçası (378gr net)Mavras’ ın doğasından toplanan domateslar güneşte kurutulurduktan sonra odun ateşinde kaynatılması ile elde edilir. Domatesler önceden güneşte kurutulmuş sonra kaynatılmış sonra tekrar kurutulmuştur.

3) Mavras Kırma Yeşil Zeytin (250 gr)

Organik Edremit Tipi Kırma Yeşil Zeytin 250 gr
Lezzeti altın madalyalı Mavras’ın Edremit tipi organik yeşil kırma zeytinleri Küçükkuyu zeytin ve Adatepe zeytin bahçelerimizden elde edilmektedir.
Ekim – Kasım aylarında bahçelerimizden hasat edilen, dalında sırma gibi parlayan yeşil zeytinler, ağaçların dallarından özenle taranarak hasat edilirler. Topladığımız zeytinler öncelikle kalibrasyondan geçirilir. Daha sonra birinci sınıf zeytinlerin çekirdekleri zarar görmeden kırılır. Zeytinler ardından kaya tuzu ile birlikte basılarak tatlanmaya bırakılır.

4) Mavras Çevirme Siyah Sele Zeytin (250 gr)

Organik Edremit Tipi Siyah Sele Zeytin 250 gr

Siyah zeytinimiz Londra’da düzenlenen Londra Uluslararası Zeytinyağı Müsabakası’nda ‘Uluslararası Sofra Zeytini’ kategorisinde jürinin beğenisini kazandı. Tek platin madalyayı alarak siyah zeytinde zirveye yerleşti.

Edremit tipi organik yeşil kırma zeytinleri Küçükkuyu zeytin ve Adatepe zeytin bahçelerimizden elde edilmektedir. Lezzeti altın madalyalıdır.

Kasım ayında zeytin ağaçlarının dallarında kararmış olan zeytinler  toplanır. Zeytinler kalibrasyondan geçtikten sonra, birinci sınıf zeytinler seçilerek kaya tuzu ile birlikte bidon veya ceviz ağacından yapılmış küfelerimizde basılarak dinlenmeye bırakılır. Böylelikle zeytin tuzunu yavaş yavaş aldıkça kabuğu buruşarak siyah sele kıvamına gelmeye başlar. Ayda iki sefer farklı yönde çevrilerek olgunlaştırmaya devam ederiz. Küfenin içindeki zeytinleri belirli aralıklarla çevirerek çekirdeğine kadar lezzeti içine hapsetmesini sağlarız. Mavras’ın zeytinlerinin en büyük özelliği; aylarca süren fermantasyon sonucu elde edildiği için zeytinin etli kısmının çekirdeğinden çok kolay ayrılmasıdır.

6) Zeytinyağlı Kantaron Sabunu

Zeytinyağlı Kantaron Sabunu; en önemli özelliği damar büzücü olmasıdır. Varis ve damarsal sorunların çözümünü sağlar. Hücre yenilenmesini sağlayarak yaşlanma belirtilerini geciktirir.  Cildin olması gereken nem dengesine ulaşmasını sağlar.  Ciltteki yara, yanık ve sivilcelerin iyileşmesine katkı sağlar. Güneşe fazlaca maruz kalma gibi nedenlerle cilt renginin bölgesel olarak değişikliklerini giderir. Cilt tonunuzun eşitlenmesi sağlar. Sivilce oluşumunu ve izlerin azalmasına katkı sağlar.

Kullanımı: Sabun ıslatılarak cilde sürülür dairesel hareketlerle masaj yaparak ciltde 1 dk bekletilir.

İçeriği: %100Zeytinyağı  Kantaron yağı,su, (noah) sodyum hidroksit

Sabun gramajı: 150/170 gr

Alerjik ciltler için cildin küçük bir bölümünde denenmesi tavsiye edilir.

199,00 TL

Kategoriler: