Malzemeler:
1 Karnabahar,
2 Havuç,
1 Soğan,
Yarım Limon Suyu,
Tuz,
Maydanoz,
1 Portakal Suyu,
6 kaşık Mavras zeytinyağı.

Hazırlanışı:
Karnıbaharı küçük parçalara ayırıp derin bir kaseye koyalım.
Tuz, ılık su ve sirke ekleyip, 15 dakika dinlendirelim.
Tavaya zeytinyağını alıp, üzerine ay şeklinde doğradığımız soğanı ilave ederek kavuralım.
Hafif kavrulan soğanların üzerine sarımsak ve havucu ekleyip kavurmaya devam edelim.
Karnabaharı süzüp, havuçların üzerine alalım üzerine biraz tuz ekleyip karıştıralım.
Son olarak üzerine portakal ve limon suyunu da ilave edip tencerenin kapağını kapatıp pişirelim.
Afiyet olsun.